Hur utför jag ett köp av en artikel när jag inte är prenumerant?

Ändrad den Tis, 2 apr. vid 9:29 F.M.

Här kommer en lista steg för steg att följa för att göra ett köp av en artikel:

1. Klicka till den artikel som du önskar köpa.

2. Då kommer du mötas av denna betalvägg.

3. Där kan du klicka på Lås upp & läs denna artikeln för x kr

4. Då kommer du mötas av denna vy i ett pop up-fönster:

5. Här rekommenderar vi att om du inte har något tidigare konto hos Unseald så kan du skaffa det kostnadsfritt här. Om du har ett konto sedan tidigare rekommenderar vi att du loggar in på ditt konto vid köpet.

6. Vidare väljer du vilket betalalternativ du önskar använda.

7. När du har genomfört ett lyckat köp kommer du mötas av denna vy:

8. I och med att du i samband med ditt köp valt att logga in/skapa ett konto hos Unseald så kommer du smidigt kunna ta del av ditt köp via deras portal.

9. Genom att klicka dig vidare till ditt konto kommer du få upp denna vy:

Där du smidigt kommer hitta dina kvitton samt artiklar som du köpt.