Ändra fakturauppgifter och faktureringssätt

Ändrad den Ons, 22 Maj vid 2:27 E.M.

På Mina Sidor har prenumeranter möjlighet att enkelt uppdatera sina faktureringsuppgifter.

För att göra detta, gå till fliken "Prenumerationer" och klicka sedan på "Faktureringsadress" för att uppdatera dina uppgifter.

Om du behöver ändra faktureringsmetod måste du kontakta vår kundservice på: kundservice@nyteknikgroup.se

Vänligen notera att följande uppgifter behövs vid kontakt för att vi ska kunna bistå er med hjälp:

• Organisationsnummer
  • Fullständiga faktureringsuppgifter
  • E-post för att ta emot PDF-faktura
  • För E-faktura: GLN-nummer, tjänsteoperatör samt organisationsnummer
  • Korrekt referens för att säkerställa korrekt hantering av fakturan.