Digitala tjänster

Ändrad den Tors, 19 Okt, 2023 vid 4:38 E.M.

Här hittar du vanliga frågor och svar gällande våra digitala tjänster

Våra digitala tjänster innefattar hemsidor, din inloggning för att läsa våra låsta artiklar, våra nyhetsbrev samt e-tidningarna. Nedan hittar du information som gäller de olika delarna. Om din fråga inte besvaras här så kan du

Vanliga frågor och problem

Vart hittar jag mitt kundnummer?

Ditt kundnummer kan du hitta på någon av dessa platser:

1. Du kan hitta det om du loggar in på hemsidan för den tidning du prenumererar på och trycker på Mina Sidor

2. Du kan hitta ditt kundnummer under Er Referens på din senaste faktura om du är fakturakund.

3. Om du är prenumerant på Teknikhistoria, Lag&Avtal samt Arbetarskydd så kan du hitta ditt kundnummer tryckt högst upp på baksidan av din tidning.

Hur loggar jag in på hemsidan?

1. Gå in på den tidningen vars hemsida du försöker logga in på.

2. Högst upp på mitten av sidan står det Logga in. Klicka där.

3. Då kommer en inloggningsportal där du fyller i den mailadress som du angav när du registrerade dig för en prenumeration samt skriver in det lösenord som du valde vid tillfället.

Om du ej kommer ihåg det lösenord som du valde kan du klicka på Glömt lösenord så kommer du få en länk skickad till dig på din angivna mailadress. Via länken så väljer du ett nytt lösenord och loggar in på nytt.

Om du fortfarande upplever problem med inloggningen eller ej har tillgång till den mailadress som du valde när du registrerade prenumerationen så kan du fylla i detta formulär för vidare hjälp.

Vart hittar jag E-tidningen och arkiven online?

På hemsidan av respektive tidning hittar du vårt arkiv av E-tidningar.

1. Logga in på hemsidan med din mailadress samt önskat lösenord.

2. Högst upp på hemsidan hittar du en rad med flertalet ämnen. Bland dessa står E-TIDNING.

3. Klicka på E-tidning så kommer du in i arkivet där du kan välja vilken tidning du önskar läsa i PDF-format.

4. Det går även bra att ladda ner tidningen till din dator via PDF-format.

Upplever du problem kan du kontakta kundservice via detta formulär.