Dela din prenumeration med kollegor

Ändrad den Mån, 13 Maj vid 5:08 E.M.

Delade prenumerationer

Du som har en prenumeration med möjlighet att dela digital tillgång till ytterligare användare kan följa stegen nedan.

De du bjuder in kommer inte att få tillgång till ditt konto, eller ha möjlighet att hantera betalsätt eller annat som rör din prenumeration. Dina inbjudna kollegor kommer med andra ord enbart att få tillgång till allt digitalt som din prenumeration innehåller.

Förutsättningar
1. Du har en aktiv prenumeration med möjlighet att dela.
2. Du är inloggad i kontoportalen som du hittar här.

Så här delar du din prenumeration

Väl inloggad på mina sidor (https://nyteknikgroup.portal.worldoftulo.com/) följer du stegen nedan för att dela med dig av en prenumeration.

1. Gå till dina Prenumerationer (länk)

Dina prenumerationer når du genom länken markerad nedan. Den ligger i botten på portalens startsida.

2. Klicka på Dela paket till höger om den prenumeration du vill dela

När du klickar på knappen kommer sektionen expandera nedåt, visa hur många prenumerationer du har möjlighet att dela, samt ge dig möjlighet att hantera dina tidigare delningar.

3. Fyll i dina kollegors e-postadresser och klicka på Skicka inbjudan

Skriv in e-postadresser till de kollegor du önskar dela med dig av din prenumeration till och klicka på knappen för att skicka inbjudan. Det automatiska mailet som skickas kommer från e-postavsändaren Kundservice Ny Teknik Group och når oftast den inbjudna inom några minuter från att du bjudit in.

4. Hjälp din kollega att komma åt prenumerationsinnhållet

Mailet som kommer från Kundservice Ny Teknik Group innehåller en länk till registrering för den som inte har ett konto hos oss idag, alternativt en länk till inloggning för den som redan har ett konto.

Genom att klicka på länken och registrera eller logga in kommer inbjudan till din prenumeration automatiskt att godkännas och vara aktiv.

Notera att den som mottar delningen behöver vara inloggad på sitt egna konto (som du bjudit in). Om den skulle vara inloggad på något annat konto i bakgrunden i samband med att den klickar på länken i mailet kan det leda till att inbjudan inte går i genom.