Medlem i Sveriges Ingenjörer

Ändrad den Tors, 19 Okt, 2023 vid 4:36 E.M.

Ny Teknik Premium – ingår i ditt medlemskap

Som medlem har du fri tillgång till Ny Tekniks digitala premiumtjänst – i mobilen, plattan eller datorn. Alltid uppdaterad med de senaste tekniknyheterna och tillgänglig var du än befinner dig.

Du får tillgång till:

• Tillgång till alla låsta artiklar på nyteknik.se
  • Redaktionellt nyhetsbrev varje vecka
  • Obegränsad läsning av tidningen via appen Ny Teknik (Android & iOS)
  • Ny Teknik som e-tidning i din dator
  • Ny Teknik Insights

Vanliga Frågor & Svar

Hur aktiverar jag mitt digitala konto?

Du aktiverar ditt digitala konto genom att

1. Navigera till aktiveringssidan via länken nedan
  2. Där anger du den e-postadress du har kopplat till ditt medlemskap i Sveriges Ingenjörer
  3. Sätter ditt lösenord
  4. Klart!

Gå till sidan för aktivering →

Hur loggar jag in?

Du loggar in på nyteknik.se genom att följa den här guiden →

Hur ändrar jag mina uppgifter?

Byten av leveransadress & e-postadress görs genom Din sida hos Sveriges Ingenjörers, eller genom att kontakta Medlemsservice på nedan medlem@sverigesingenjorer.se eller 08-613 80 00.

När du har bytt din e-postadress behöver du anmäla ändringen till oss genom att kontakta oss här →

Ange vilken tidigare adress du använt, samt vilken adress du vill byta till för att få hjälp så snabbt som möjligt.

Kan jag köpa till papperstidningen?

Du kan lägga till papperstidningen för endast 1000 kr/år.

Gå till sidan för beställning (kräver inloggning & aktiv prenumeration) →

Anmäla reklamation av tidning

Du hittar information om hur du anmäler en reklamation här →

Hur avbeställer jag papperstidningen?

Du som har papperstidningen med i din prenumeration kan avbeställa den genom att kontakta Medlemsservice på medlem@sverigesingenjorer.se eller på 08-6138000.