Papperstidning

Ändrad den Ons, 14 feb. vid 4:55 E.M.

Vanliga Frågor & Svar

Hur anmäler jag utebliven tidning?

Om du ej har mottagit din tidning efter 5 dagar efter utgivningsdatum kan du göra en reklamationsrapport om utebliven tidning.

Det gör du enklast via detta formulär.

Läs mer om dina prenumerationsvillkor samt villkoren för utebliven tidning här.

När kommer min tidning?

Här hittar du publiceringsschema för respektive tidning: Utgivningsschema 2024

Ha i åtanke att postutdelningen kan se olika ut beroende på vart i landet du bor.

Hur ändrar jag min leveransadress?

Logga in på hemsidan för den tidning du prenumererar på. Gå vidare till Mina sidor.

Där kan För att ändra din adress går du till Mina Sidor när.

Stöter du på problem? Du kan även fylla i detta formulär.

Jag vill inte ha min papperstidning längre, hur gör jag?

Om du inte vill ha din papperstidning längre så kan du logga in på Mina Sidor. Gå in på Mina prenumerationer och välj vilken prenumeration vars tidning du vill säga upp. Klicka sedan på vilket tidsspann du vill göra ett uppehåll eller att du ej vill ha tidningen.

Om det ej fungerar så fyll i detta formulär för vidare hjälp.