Hur du hittar din kundinformation

Ändrad den Tors, 28 mar. vid 11:45 F.M.

Här hittar du information om hur du kan navigera dig på Mina Sidor.

Vanliga frågor och svar

Var hittar jag mitt kundnummer?

Ditt kundnummer återfinns direkt på första sidan under Kontoöversikt.

Vart kan jag se mina aktiva prenumerationer?

Du kan se dina aktiva prenumerationer under fliken Prenumerationer.

Vart kan jag se mina köp av prenumerationer?

Dina köp återfinner du under fliken Köphistorik. Där kan du se samtliga köp som är kopplat till ditt kundnummer.

Kan jag se vilka olika enheter som är inloggad på min prenumeration?

Ja, det kan du. Under fliken Mina enheter hittar du samtliga enheter som är inloggade på ditt konto.

Vart kan jag byta leveransadress på Mina Sidor?

Det kan du göra via fliken Leveransadress som återfinns på längst ner i fliken Kontoöversikt.

Då kommer du in på dina olika prenumerationer och under den finns ett val som heter Leveransadress.

Klicka där så kan du byta din leveransadress.

Vart kan jag byta faktureringsadress på Mina Sidor?

Det kan du göra via fliken Faktureringsadress som återfinns på längst ner i fliken Kontoöversikt.

Då kommer du in på dina olika prenumerationer och under den finns ett val som heter Faktureringsadress. Där kan du byta faktureringsadress.

Jag vill pausa min papperstidning, kan jag göra det via Mina Sidor?

Ja, det kan du göra!

Det kan du göra via fliken Uppehåll som återfinns på längst ner i fliken Kontoöversikt.

Då kommer du in på dina olika prenumerationer och under den finns ett val som heter Uppehåll.

Där kan du välja mellan vilka datum du önskar ha uppehåll från papperstidningen.

Jag vill avsluta min prenumeration, kan jag göra det via Mina Sidor?

Ja, det kan du. Du går in på dina sidor och klickar på Prenumerationer.

Därefter väljer du den prenumeration som du önskar avsluta och klickar på Avsluta Prenumeration.

Då kommer du till en sida där du får välja en anledning till varför du säger upp din prenumeration samt avslutar den.

Kan jag få ut ett kvitto på mitt köp via Mina Sidor?

Ja, det kan du. Du klickar på Köphistorik. På det köp som du önskar kvitto på kan du klicka Kvitto längre ut till höger i kolumnen. Sen kan du skriva ut ditt kvitto direkt från hemsidan.